ONDERHOUD

Niets is zo vervelend als een kapotte auto of een kapot onderdeel. Om dit te voorkomen is onderhoud erg belangrijk. Het is verstandig om in ieder geval één keer per jaar uw auto naar de garage te brengen voor onderhoud. Dat helpt bij het voorkomen van een hoop narigheid aan uw auto en zorgt ervoor dat u veilig de weg op kunt.

Het zelf onderhouden van uw auto is tegenwoordig nog maar in zeer beperkte mate mogelijk. Garages kunnen met computers zien wat er allemaal moet gebeuren en hebben apparaten en elektronica die u zelf niet heeft. Ga daarom eens per jaar naar de garage voor een onderhoudsbeurt. Tijdens een onderhoudsbeurt kan een garagist ook signaleren wat eraan zit te komen: zo houd u grip op de kosten en wordt de kans aanzienlijk kleiner dat u plotseling komt stil te staan.

Het onderhoud van uw auto is een kostbare zaak. CPH Autoservice staat echter bekend om zijn scherpe prijzen en goede kwaliteit. Kom daarom eens bij ons langs of bel ons voor meer informatie.

Wilt u onze garage bezoeken, dan adviseren wij om eerst te bellen. U kunt bellen naar ons telefoonnummer (013 5030690) of ons mobiele nummer (06 53209499). Op afspraak kunt ook buiten kantooruren bij ons terecht. Onze garage is gevestigd aan Ambachtsweg 4a in Udenhout.

shutterstock_150340247